Az HSS 2 élű gömbvégű marószárak olyan szerszámok, amelyeket általában CNC marógépekhez használnak. Az ilyen típusú anyagok eltávolítása és a gömbvégük egy megmunkálandó anyag eltávolítása és gömbvégük van, ami lehetővé teszi a könnyű és könnyű anyageltávolítást, különösen a szögletes sarkok kialakítását.

Az HSS jelentése “High Speed ​​Steel”, vagy magyarul magas sebességű acél. Ez az anyag jellemzően tartós, kemény és ellenálló az erőhatásokkal szemben, ezért ideális a marási és megmunkálási feladatokhoz. Az ilyen típusú marószárak főként acél, ötvözött acél, alumínium és más kemény anyagok megmunkálására kapcsolódva.

Az HSS 2 élű gömbvégű marószárak nagy pontossággal vannak elkészítve, ami lehetővé teszi a pontos és stabil megmunkálást. Az ilyen típusú szerszámokat általában magas forgási sebességgel jellemzi, és jellemzően olajos vagy vízbázisú hűtőfolyadék használatához.

A gömbvégű marószárak előnyei közé tartozik a sima és precíz anyageltávolítás, a könnyű alkalmazhatóság és a sokoldalúság. A gömbvégű szárokban lehetővé teszi a sima és egyenletes megmunkálást a sarkot és az élek mentén, így csökkentve a sérülések lehetőségét. Az ilyen típusú marószárak általában magasabb árkategóriába tartoznak, de a gépek, amelyekhez azok is hozzájárulnak, általában nagyobb teljesítményűek és precízebbek, így a végtermék is jobb minőségű lesz.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Az HSS jelentése "High Speed ​​Steel", vagy magyarul magas sebességű acél. Ez az anyag jellemzően tartós, kemény és ellenálló az erőhatásokkal szemben, ezért ideális a marási és megmunkálási feladatokhoz. Az ilyen típusú marószárak főként acél, ötvözött acél, alumínium és más kemény anyagok megmunkálására kapcsolódva.