Az ER befogó patronok, maró szárak és tartozékok olyan eszközök, amelyeket a marógépek, fúrógépek és más CNC gépekhez használnak az anyagok megmunkálásához és formázásához.

Az ER befogó patronok olyan tartozékokat, amelyekkel a maró szárakat vagy fúrószárakat rögzítik a marógép vagy fúrógép főorsójához. A befogó patronok lehetnek kúpos vagy érintkező befogóval rendelkezők, és különböző méretekben és kapacitásokban elérhetők el. A befogó patronoknak számos előnye van, mint például a könnyű cserélhetőség, az egyszerű használat és a magas stabilitás.

A maró szárak olyan rúdszerű cikkek, amelyek a marógépekbe illesztettek, és segítségükkel lehetőség van a különböző anyagok megmunkálására, mint például a fémek, a műanyagok és a faanyagok. A maró szárak különböző méretekben, alakzatokban és anyagokból készülnek, és speciális bevonatokkal is ellátva a hosszú élettartam érdekében.

A termékek között számos speciális marófej, vágó, fúrófej és gravírozó hegy található, ami lehetővé teszi a megmunkálási feladatok sokféleségét és pontosabb és pontos munkát.

A maró szárak és befogó patronok használata széles körben elterjedt a gépgyártás, az autóipar, a repülés, a bányászat és a fémiparban, valamint a barkácsolási és hobbi projektekben is.

1–12 termék, összesen 25 db

Az ER befogó patronok olyan tartozékokat, amelyekkel a maró szárakat vagy fúrószárakat rögzítik a marógép vagy fúrógép fő orsójához. A befogó patronok lehetnek kúpos vagy érintkező befogóval rendelkezők, és különböző méretekben és kapacitásokban elérhetők el. A befogó patronoknak számos előnye van, mint például a könnyű cserélhetőség, az egyszerű használat és a magas stabilitás.