Az HTD 3M-06 fogaskerekek és szíjak szintén mechanikus átviteli alkatrészek, amelyeket gyakran használnak kis vagy közepes erőátviteli alkalmazásokban, például szerszámgépekben, robotokban és egyéb gépekben. A szíjak és fogaskerekek az “HTD” rövidítésű “High Torque Drive” angol kifejezés rövidítése, ami magyarul “Nagy nyomatékú meghajtás” -nak felel meg.

A szíjak és fogaskerekek fő előnye a nagy lehetőség, a hosszú élettartam és a megbízható erőátvitel. A szíjak nagyobb fogakat és szélesebb szíjat használnak, mint a hagyományos szíjak, ami nagyobb érintkezési felületet biztosít, ami lehetővé teszi a nagyobb erőátvitelt és hosszabb élettartamot.

Az HTD 3M-06 fogaskerekek és szíjak különböző méretekben és fogszámokban elérhetők, lehetővé téve a tervezők és mérnökök számára, hogy megfelelő méretű és kapacitású fogaskerekeket és szíjakat válasszanak az adott alkalmazáshoz. A szíjak és fogaskerekek általában anyagai között megtalálható az alumínium, acél és műanyag, és a választási terhelési követelménytől és a működési környezettől függ.

1–12 termék, összesen 16 db

Az HTD 3M-06 fogaskerekek és szíjak szintén mechanikus átviteli alkatrészek, amelyeket gyakran használnak kis vagy közepes erőátviteli alkalmazásokban, például szerszámgépekben, robotokban és egyéb gépekben. Az HTD 3M-06 szíjak és fogaskerekek az "HTD" rövidítésű "High Torque Drive" angol kifejezés rövidítése, ami magyarul "Nagy nyomatékú meghajtás" -nak felel meg.