CNC vezérelt fémmegmunkálás, RABO Célgép által forgalmazott gépek

RABO Célgép R szériás plazma és lángvágógép

Raktáron lévő azonnal átvehető, ingyenes szállítással, beüzemeléssel és betanítással.

RABO Célgép R szériás Síkágyas plazma és lángvágógép

A RABO Célgép R szériás CNC vezérelt fémmegmunkáló gépe egy kompakt síkasztalos vágógép. Amely plazmavágó és lángvágó fejjel egyaránt fel van szerelve.

A munkaasztal egy vízágyas munkaasztal, amelyben egy levegő párnán helyezhető el a munkadarab. A vízmagasság állításávan állítható az asztal magasság, attól függően, hogy milyen vastag munkadarabon dolgozik a gép.

A hasznos asztal méret: 3 méter * 1,5 méter

Az RC R síkágyas plazma és lángvágó gép szerkezete hegesztett és alumínium profilokból épül fel. A meghajtásról fogaslécek és lineáris vezetékek gondoskodnak. A tökéletes pontosság érdekében a hosszanti tengely, mindkét oldalon meg van hajtva.

Az RC R síkágyas plazma és lángvágó gép vezérlése

Ahogy általában a RABO Célgép által forgalmazott gépekben, ebben is a vezérlést egy Windows alapú számítógép látja el. A vezérlőprogramok magyar nyelvűek és használatuk könnyen, gyorsan elsajátítható. Nem igényelnek speciális CNC ismereteket. Az RC R széria bármely DXF fájlt elfogad és az alapján képes a fémmegmunkálásra. Külön előnyt jelent, hogy egy optimalizáló program segítségével az abyagfelhasználás hatékonyságán is segít a gép. Ezzel az anyagveszteség nagyban minimalizálható. Széria munkák esetén elengedhetetlen.

A RABO Célgép r szériás gépei felszerelhetők plazma és lángvágó fejjel egyaránt.

Az egyik legelterjedtebb és legstabilabb plazmavágó a Hypertherm által gyártott plazmavágó - mely külön is megvásárolható a RABO Célgépnél -. A 45 A áramerősségű plazmavágóval 12-16 mm anyagvastagságú lemez vágható nagy pontossággal, hatékonyan. Az ennél vastagabb anyagvastagság vágásához választható kínálatunkből a 65 A - 85 A 125 A áramerősségű plazmavágó is, ami kompatibilis az RC R soroztahoz, tehát igény szerint bármelyik plazmavágó fej beépíthető.

Azon felhasználóknak, ahol nagyobb anyagvastagságú anyagokat kell megmunkálni javasoljuk a lángvágó fejet, amely 8 - 100 mm vastagságig alkalmazható, amit igény szerint akár 200 mm anyagvastagságig ki lehet bővíteni.

A RABO Célgép R szériás gépei kmpletten kerülnek forgalomba az alábbi műszaki tartalommal:
Mechanika, Elektronika, működtető programok.

Az RC R szériás gépek működtetéséhez az alábbi minimum feltételeknek kell megfelelni.

Áram 380-400V,32A 3 fázis / 230-240V ,16A ,1 fázis

Plazma esten sűrített levegő 7-9 bar , 200 l/perc

Lángvágós esetén : oxigén palack és gázpalack (sima BP)

A RABO Célgép által forgalmazott minden CNC vezérelt gépet leszállítással, beüzemeléssel, kezelésének betanítással - melyek ingyenesek, tehát a vételár tartalmazza - forgalmazzuk Magyarország teljes területén.

Amennyiben meg szeretné vásárolni az RC R CNC vezérelt síkágyas plazma és lángvágó gépet, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol, minden technikai részletkérdésben állunk rendelkezésére.