Az HTD 5M-15 fogaskerekek és szíjak az “HTD” (High Torque Drive) rövidítésű angol kifejezésre utalnak, ami magyarul “nagy nyomatékú meghajtás” -nak felel meg. Az ilyen típusú fogaskerekek és szíjak általában közepes vagy nagyobb erőátviteli alkalmazásokban használatosak, mint például gépek, szerszámgépek, szállítószalagok, ventilátorok és kompresszorok.

A szíjak nagyobb fogakat és szélesebb szíjat használnak, mint a hagyományos szíjak, ami nagyobb érintkezési felületet biztosít és lehetővé teszi a nagyobb terhelhetőséget. A fogaskerekek és szíjak fő előnye a nagyobb terhelhetőség, hosszabb élettartam és megbízható erőátvitel.

A fogaskerekek és szíjak különböző méretekben és fogszámokban elérhetők, lehetővé téve a tervezők és mérnökök számára, hogy megfelelő méretű és kapacitású fogaskerekeket és szíjakat válasszanak az adott alkalmazáshoz. Az HTD 5M-15 fogaskerekek és szíjak általában anyagai között megtalálható az alumínium, acél és műanyag, és a választási terhelési követelménytől és a működési környezettől függ. A megfelelő anyag kiválasztása biztosítja, hogy a fogaskerek és szíjak a legjobb teljesítményt nyújtsák, és hosszú élettartamot biztosítsanak.

1–12 termék, összesen 23 db

Az HTD 5M-15 fogaskerekek és szíjak az "HTD" (High Torque Drive) rövidítésű angol kifejezésre utalnak, ami magyarul "nagy nyomatékú meghajtás" -nak felel meg. Az ilyen típusú fogaskerekek és szíjak általában közepes vagy nagyobb erőátviteli alkalmazásokban használatosak, mint például gépek, szerszámgépek, szállítószalagok, ventilátorok és kompresszorok.