RABO CÉLGÉP - MINŐSÉGI FÉMMEGMUNKÁLÁS

Plazmavágó, vizesvágó egyedi gépek gyártása

Egyedi gépek gyártása

Lézervágó, plazmavágó és lángvágó gépek gyártása, forgalmazása

Összhangban a technológiával és a megrendelői igényekkel

Egyedi CNC vezérelt fémmegmunkálógépek gyártása

Vállalkozásunk évek óta foglalkozik CNC vezérelt gépek gyártásával, forgalmazásával, azok fejlesztéssel. 

Az egészségügyben használt 3D maró forgácsoló állomáson át, az ipari körülmények között is megbízható plazmavágók és lángvágók, vízzel vágó, plazma és lángvágó kombinált gépek egyedi, a megrendelő általi igényeket kielégítő konstrukcióban. Ön elmondja, hogy milyen anyaggal, anyagvastagsággal szeretne dolgozni, mi a legjobb paraméterekkel optimalizálva legyártjuk az Ön gépét. Lehetőség van színválasztásra, saját céglogós, márka neves kialakításra is.

SC Legas Prod Hungary Kft.

Egyedi célgépek gyártása

Több tengelyes CNC marógépek, Robotkaros megmunkáló központok, Lézer és plazmavágó gépek, Extruder, 3D nyomtató és egyedi célgépek gyártását,tervezését
2014
Az alapítás éve
303
Elégedett partnereink
198
legyártott egyedi gépek
2
országban szervízhálózat

Kiemelt szolgáltatásaink

A tőlünk vásárolt gép, gépek garanciális javítását az ország területén 24 órán belül elvégezzük. Esetleges megrongálódás, nem garanciális feladatokat is ellátjuk, továbbá vállaljuk a gép, gépek szervizelését, áttelepítését.

Pályázati gépbeszerzés

Köztudottan kedvezőbb feltételek mellett szívesebben szereznek be új gépeket mind a kis- és középvállalkozások, de a nagyvállalatok is mikor pályázati lehetőség nyílik eszközbeszerzésre, gépbeszerzésre.

Cégünk és pályázatíró partnerünk teljes körű ügyintézéssel áll rendelkezésükre a pályázat sikeres lebonyolításában. Segítséget nyújtunk a pályázat kiírásának értelmezésében, annak szempontjainak figyelembevételével a pályázat megírásában és  benyújtásában, sikeres pályázat esetén annak véghezvitelében. 

Alkatrész ellátás

Cégünk a webshop szolgáltatása kapcsán egyszerűvé teszi  a CNC vezérlésű  gépek meghibásodásából adódó alkatrészek egyszerű, gyors beszerzését, valamint segítséget nyújt a saját elképzelés szerinti célgép építés alkatrészeinek beszerzéséhez.

A Rabo Célgép szerződött partnereivel minden a CNC technológiával kapcsolatos alkatrészt, eszközt be tudsz szerezni Önnek, amit a lehető legrövidebb úton kiszállít, annak érdekében, hogy termelése folyamatos legyen.

Amennyiben meghibásodott gépe vagy annak valamely alkatrésze és nem tudja megoldani annak javítását. keressen bennünket bizalommal.

Informálódjon folyamatos fejlesztéseinkről, ajánlatainkról

Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Személyes adatait a GDPR által előírt szabályok szerint kezeljük.
Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk.

Ügyfélszolgálatunk áll rendelkezésére

Felkeltettük érdeklődését?

Bármilyen információra van szüksége forduljon hozzánk bizalommal!

Munkanapokon üzleti óráinkban hívható telefonszám: +36209156930

Ha írásban szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi gomb megnyomásával teheti ezt meg.