CNC elektronikai alkatrészek, kellékek modulok

A CNC vezérelt gépek lelke az elektronika. A CNC vezérlő elektronika nagyon nagy alkatrész igénnyel rendelkezik. A Rabo Célgép igyekszik e téren minden igényt kielégíteni. Kínálatunkban megtalálhatók a mozgásvezérlő kártyák, jelelosztó panelok, mozgásvezérlő szoftverek, kiegészítő alkatrészek, léptetőmotorok, léptetőmotor vezérlők, Dc szervómotorok és szervóhajtások, AC szervómotor és szervóhajtás, tápegységek, induktív érzékelők, frekvenciaváltók, marómotorok, elektromos szekrények, nyomó gombok,stop gombok, encoderek, relék, híd egyenirányítók, szilárdtest relé és kondenzátorok és még sok más alkatrész. 

A CNC vezérlő elektronika termékeink közt gyakorlatilag szinte minden nem speciális alkatrészt megtalál ahhoz, hogy elromlott alkatrészét kicserélje, vagy egy új gyártás esetén olyan minőségi elektronikai alkatrészt szerezzen be, ami minőségében és tartósságában is tökéletesen megfele az ön igényeinek.

Ezek az elektronikai alkatrészek nem csak a CNC vezérlő elektronikához használhatók, hanem szám más ipari felhasználási területen is hasznosak lehetnek, vagy kompatibilisek, illetve kiválthatók velük már elavult, nem hatékonyan működő alkatrészek.

1–12 termék, összesen 415 db