CNC vezérelt

Lángvágó gép és plazmavágógép

A Rabo Célgép által forgalmazott CNC vezérelt lángvágó gép és CNC vezérelt plazmavágó gép alaptípusai kiforrott, megbízható vágógépek. Ám lehetőség van arra is, hogy egyedi méretben a megrendelők igényeinek megfelelően gyártsuk le őket. Ami pedig még praktikusabbá teszi ezt a cnc vezérelt gépsirozatot, hogy minden gépünk esetében lehetséges kombinálni a vágófejek. Így Ön azonnal olyan géphez jut, ami ha szükséges a lángvágó technológiát használja, ha pedig szükséges a plazmavágó technológiát használja. Sőt a g szériánk esetében a gépet vizesvágóként is lehet használni.

Sebesség, pontosság, robosztus felépítés

A  gépek kiemelkednek az egyedi felépítés és a beépített alkatrészek minőségétől. Minden tengelyen golyósorsó van felszerelve, ezzel kiküszöbölve bármilyen kotyogást, ill. a rezgések minimálisak (jelenleg a golyósorsók a legmegbízhatóbbak és a legpontosabb meghajtások, azokon a gépeken használják ahol szükség van nagy pontosságra pl. 1/1000 mm). A sebesség és a pontosságnak köszönhetően ezeket a gépeket ajánljuk Lángvágvágásra, Plazmavágásra, Lézervágásra és Víz Vágásra. A szabványos mérete 3 m X 1,5 m illetve 3 m x 2.5 m

Tulajdonságok

Robosztus, hegesztett alkatrészek és duraluminium profil

Golyósorsós meghajtás minden tengelyen

2 motor felszerelve párhuzamosan az X tengelyen a nagyobb pontosság és gyorsaság miatt.

Elismert márkájú és minőségű alkatrészek (csapágyak, lineáris vezetékek és golyósorsók)..

Az asztal, ami az anyagot tartja külön van a géptől, ezért az anyag súlya, mozgatása nem befolyásolja semmilyen módon a gép teljesítményét, pontosságát.

A lineáris vezetések és a golyósorsók védettek a portól.

B Széria

Ár- érték arányban a legoptimálisabb választás

Az ön vállalkozása leghatékonyabb lángvágó gépe ez a típusunk, hiszen ha napi szinten kis szériában szüksége van lángvágásra, ez a gép a CNC vezérlésével, könnyű kezelhetőségével, kiváltja a kézi vágás hiányosságait.

L Széria

Ár- érték arányban a legoptimálisabb választás

Az L széria azok számára, tökéletes választás, akik olyan ár-érték arányú gépet szeretnének, ahol a költséghatékonyság is előtérbe kerül a precizitás és a kifinomultság mellett.

F Széria

Ár- érték arányban a legoptimálisabb választás

Az F széria a tökéletes “igavonó”, ha egy kombinált nagy pontosságú, hatékony és folyamatosan működni képes láng. és plazmavágó gépet szeretne.

G Széria

Ár- érték arányban a legoptimálisabb választás

G széria, ahol ötvözzük a legfejlettebb technológiát, a tökéletes méretpontossággal és hatékonysággal.

Cnc vezérelt plazma vágó G széria
Gyakran felmerülő kérdések

Néhány kérdésére azonnali választ itt kaphat

Mennyi idő alatt készül el egy egyedi igények szerint rendelt célgép

Általában a gyártási átfutási idő valamint a beszerelési és beüzemelési idő, a megrendeléstől számított 8-15 hét. Ami függ az adott célgép összetettségétől, illetve a különleges egyedi igények legyártásától.

Ki helyezi üzembe a megrendelt célgépet?

A Rabo Célgép minden esetben a saját szakembereivel helyezi üzembe az Ön által megjelölt telephelyen a legyártott CNC vezérlésű gépet.

Mik a vásárlás előfeltételei?

A vásárlás elsődleges előfeltétele a konzultáció. A honlapunkon feltüntetett árak irányadó árak, de minden esetben egyedi ajánlatot adunk. Ezen túlmenően ismernünk kell az Ön igényeit és a pénzügyi konstrukciót is, amelynek keretében meg szeretné vásárolni a gépet.

Tudnak segíteni a pályázati támogatásokban?

Igen! A Rabo Célgép partnerei segítenek  pályázati eszközbeszerzési pályázatok megírásában és bonyolításában. értelem szerűen, amikor van megfelelő eszközbeszerzési pályázat támogatjuk partnereinket abban, hogy pályázat útján szerezzék be a megfelelő célgépet.

Szükség van e előlegre a gépgyártás megkezdéséhez?

Igen. Minden esetben minimális előleg megfizetése után indul el a gyártási folyamat.