CNC vezérelt

Vízsugaras vágógép

A Pro széria egy evolúciós alkalmazkodás az alap  plazmavágó gépre. Ezek a gépek kiállták az idő próbáját, az ipari  szélsőséges körülmények között is. Masszív golyósorsó felszereléssel van ellátva (az orsó átmérője 25 mm) amely védve van a vágó homok (abrazív) súroló erejétől, amelyet a víz vágásnál használunk. Egy olyan gépet alkottunk meg, amely napi 24 órán át, a hét minden napján, évekig minimális karbantartással képes működni.

A felajánlott programok tartalmazzák a víz vágáshoz szükséges technológiát, mint például: a víz nyomásának csökkentése kemény anyagok esetén (üveg, kerámia, kő), különböző plusz mozgások bizonyos vastagságú anyag átlövése esetén ill. a sebesség csökkentése a sarkoknál a pontosság növelése érdekében.

Tulajdonságok

Robosztus felépítés, hegesztett alkatrészek és profilok duralumíniumból;

Mindegyik tengelyt golyósorsó mozgatja;

2 motor felszerelve párhuzamosan az X tengelyen a nagyobb pontosság és a sebesség miatt;

Minőségű alkatrészek, ismert forrásokból;

A víztartály nagy tömege, melyre a tengelyek vannak szerelve adja a gép stabilitását, merevségét;

A lineáris vezetékek és a golyósorsók védve vannak a por / abraziv homoktól.

vizzel vágás

Kapcsolatfelvétel és információ

Gyakran felmerülő kérdések

Néhány kérdésére azonnali választ itt kaphat

Mennyi idő alatt készül el egy egyedi igények szerint rendelt célgép

Általában a gyártási átfutási idő valamint a beszerelési és beüzemelési idő, a megrendeléstől számított 8-15 hét. Ami függ az adott célgép összetettségétől, illetve a különleges egyedi igények legyártásától.

Ki helyezi üzembe a megrendelt célgépet?

A Rabo Célgép minden esetben a saját szakembereivel helyezi üzembe az Ön által megjelölt telephelyen a legyártott CNC vezérlésű gépet.

Mik a vásárlás előfeltételei?

A vásárlás elsődleges előfeltétele a konzultáció. A honlapunkon feltüntetett árak irányadó árak, de minden esetben egyedi ajánlatot adunk. Ezen túlmenően ismernünk kell az Ön igényeit és a pénzügyi konstrukciót is, amelynek keretében meg szeretné vásárolni a gépet.

Tudnak segíteni a pályázati támogatásokban?

Igen! A Rabo Célgép partnerei segítenek  pályázati eszközbeszerzési pályázatok megírásában és bonyolításában. értelem szerűen, amikor van megfelelő eszközbeszerzési pályázat támogatjuk partnereinket abban, hogy pályázat útján szerezzék be a megfelelő célgépet.

Szükség van e előlegre a gépgyártás megkezdéséhez?

Igen. Minden esetben minimális előleg megfizetése után indul el a gyártási folyamat.