A Cnc vezérelt marógépek széles spalettán találhatók meg a magyar géppiac kínálatában.
A Rabó Célgép kettő típussal van jelen. Forgalmazzuk a minden igényt kielégítő, nagy CNC marási felületet biztosító, könnyen kezelhető 3D-s marógépet. A marógép kialakításánál fogva gyakorlatilag minden anyagtípus marására alkalmas a megfelelő szerszámmal, és bármilyen forma, alakzat elkészíthető vele. Vezérlése könnyű és egyszerű. 3D-s marógép

Az általunk kínált másik marógép típus kis szériás precíziós marási feladatok gyártására lett tervezve. Az I2R marógép széria az Egyesült Államokban már bizonyított. kis helyigényű, mobil és szinte feladattal képes megbirkózni. A háromtengelyes marógépek számos kiegészítővel rendelkeznek, ami webáruházunkban megvásárolható. I2R CNC marógépek

CNC 3D-s Marógép

Ez a marógép marásra és 3D modellezésre lett kifejlesztve különböző anyagok megmunkálására  (fa, műanyag, alumínium, stb.) A gép felhasználási módja nagyon sokoldalú, ezek közül ki emelhetjük:

 • marás és 3D modellezés a bútoriparban;
 • 3D formák és matricák készítése;
 • különböző formájú minták vágása a reklámipar számára;
 • márványba való marás (emléktábla, temetkezési feliratok);
 • promóciós termékek marása (akár acélba is).
 • egészségügyben ( törzsfűzők, lábszár protézisek, comb protézisek)

Tulajdonságok:

 • robosztus, hegesztett alkatrészek és dúralumínium profilok;
 • golyósorsós meghajtás minden tengelyen;
 • 2 motorral felszerelve párhuzamosan az X tengelyen a nagyobb pontosság és a sebesség miatt;
 • ismert jó minőségű alkatrészek (csapágyak, lineáris vezetékek és golyósorsók);
 • a munkaasztal a telepítés, beállítás után síkba marva;
 • a lineáris vezetéket és a golyósorsók védve vannak a por ellen.

I2R CNC marógépek

Az i2R CNC gépek tökéletes társak kezdőknek és profiknak egyaránt.

Az új, 2020-as i2R CNC sorozat három méretet tartalmaz, mindegyik prizmavezetőkkel, golyóscsavarokkal, és az UCCNC-vel ellátott szoftver sokoldalúságát kínálja, amelyet minden i2R CNC gépen használunk. Mindegyik géphez 1 LE-s orsó és automatikus Z-touch off érzékelő tartozik. Az i2R a tartozékok teljes katalógusával is rendelkezik minden megmunkálási igényhez.

Az i2R CNC gépek a kiváló minőségű alkatrészeket precíz tervezéssel ötvözik annak érdekében, hogy rendkívül hatékony erőművet, belépő szintű CNC rendszert biztosítsanak Önnek.

A fekete, i2R CNC-UCCNC vonal úgy van konfigurálva, hogy az innovatív UCCNC technológiával működjön, lehetővé téve a PC-alapú vezérlőrendszert. Ezek a gépek három méretben kaphatók. Mindegyiket a precízióra tervezték prizmás lineáris vezetőkkel, teljesen visszaforgatható golyóscsavar-meghajtó rendszerrel és alumínium T-hornyos asztallal. A tartozékok teljes skáláját is biztosítjuk, így biztosítva, hogy olyan csomagot kapjon, amely kifejezetten az Ön CNC igényeire szabott.

Ha első CNC-jét vásárolná meg, vagy frissíteni szeretné, az i2R termékcsaládban megtalálja, amire szüksége van. Nyugodtan tudjon arról, hogy minden i2R és axiom gép teljes körű ügyfélszolgálattal és garanciával rendelkezik. Minden megvásárolt CNC digitális letöltési linket tartalmaz a Google Drive-on keresztül, átfogó kézikönyvvel és videótárral, amelyek célja, hogy drámai módon lerövidítsék az új felhasználók tanulási görbéjét. A Videó szakasz néhány beállítási útmutatót is tartalmaz a gépéhez, valamint néhány tippet és trükköt az UCCNC-hez.

Meg szeretné vásárolni ezt a tökéletes Marógépet?

Mi sem egyszerűbb ennél.
Webáruházunkban több típus és tartozék közöl is választhat!

I2R CNC marógépek

Kapcsolatfelvétel és információ

Gyakran felmerülő kérdések

Néhány kérdésére azonnali választ itt kaphat

Mennyi idő alatt készül el egy egyedi igények szerint rendelt célgép

Általában a gyártási átfutási idő valamint a beszerelési és beüzemelési idő, a megrendeléstől számított 8-15 hét. Ami függ az adott célgép összetettségétől, illetve a különleges egyedi igények legyártásától.

Ki helyezi üzembe a megrendelt célgépet?

A Rabo Célgép minden esetben a saját szakembereivel helyezi üzembe az Ön által megjelölt telephelyen a legyártott CNC vezérlésű gépet.

Mik a vásárlás előfeltételei?

A vásárlás elsődleges előfeltétele a konzultáció. A honlapunkon feltüntetett árak irányadó árak, de minden esetben egyedi ajánlatot adunk. Ezen túlmenően ismernünk kell az Ön igényeit és a pénzügyi konstrukciót is, amelynek keretében meg szeretné vásárolni a gépet.

Tudnak segíteni a pályázati támogatásokban?

Igen! A Rabo Célgép partnerei segítenek  pályázati eszközbeszerzési pályázatok megírásában és bonyolításában. értelem szerűen, amikor van megfelelő eszközbeszerzési pályázat támogatjuk partnereinket abban, hogy pályázat útján szerezzék be a megfelelő célgépet.

Szükség van e előlegre a gépgyártás megkezdéséhez?

Igen. Minden esetben minimális előleg megfizetése után indul el a gyártási folyamat.