Az ST 5-15 fogaskerekek és szíjak általában az STS (Synchronous Timing System) rövidítésű szinkron fogaskerék rendszerre utalnak, ami magyarul “szinkron fogaskerék rendszer” -nek felel meg. Az ilyen típusú fogaskerekek és szíjak általában közepes terhelhetőségű erőátviteli alkalmazásokban használatosak, mint például nyomtatók, rögzítő eszközök és kis méretű robotok.

Az ST 5-15 szíjak kisebb fogakat és szűkebb szíjat használnak, mint a HTD szíjak, ami lehetővé teszi a pontosabb poziciót és a nagyobb sebességet. Az ST 5-15 fogaskerekek és szíjak fő előnye a pontos és megbízható erőátvitel, amely lehetővé teszi a nagyobb pontosságot és sebességet igénylő alkalmazásokat.

A fogaskerekek és szíjak általában anyagai között megtalálható az alumínium, acél és műanyag, és a választás a terhelési követelménytől és a működési környezettől függ. A megfelelő anyag kiválasztása biztosítja, hogy a fogaskerek és szíjak a legjobb teljesítményt nyújtsák, és hosszú élettartamot biztosítsanak.

A fogaskerekek és szíjak különböző méretekben és fogszámokban elérhetők, lehetővé téve a tervezők és mérnökök számára, hogy megfelelő méretű és kapacitású fogaskerekeket és szíjakat válasszanak az adott alkalmazáshoz.

1–12 termék, összesen 26 db

Az ST 5-15 fogaskerekek és szíjak általában az STS (Synchronous Timing System) rövidítésű szinkron fogaskerék rendszerre utalnak, ami magyarul "szinkron fogaskerék rendszer" -nek felel meg. Az ilyen típusú fogaskerekek és szíjak általában közepes terhelhetőségű erőátviteli alkalmazásokban használatosak, mint például nyomtatók, rögzítő eszközök és kis méretű robotok.